Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Yemen

Proprietate de vânzare în Yemen

Yemenul este un stat situat la capătul sudic al peninsulei arabe; denumirea sa oficială este Republica Unită Yemen. Capitala este Sana'a. Se învecinează cu Marea Arabiei, Golful Aden și Marea Roșie și la est cu Oman și la nord cu Arabia Saudită.

Dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Yemen, ar trebui să știți că Yemenul este una dintre cele mai puțin dezvoltate țări din lume și este cea mai săracă țară din Orientul Mijlociu.

Yemenul a fost odată împărțit în două țări: nordul Yemenului și sudul Yemenului. Cele două țări au fost unificate în 1990 ca Republica Yemen.

După unificare, a izbucnit o mișcare secesionistă sudică, dar în cele din urmă a fost supusă. Tensiunile persistă între nord și sud; unii sudici declară că partea de nord a statului este privilegiată din punct de vedere economic.

Legea privind investițiile din Yemen a fost actualizată în 2002. Noua lege spune că străinii pot deține terenuri și imobile. Pe de altă parte, noua lege are neconcordanțe. Conform legii din 2002, străinii pot deține 100% din teren și pot executa proiecte fără un agent yemenit și fără a obține licențe de import sau export de la Ministerul Industriei și Comerțului. Dar acest lucru este contrazis de legea comercială, care limitează proprietatea străină la 49%. Deci, înainte de a cumpăra o proprietate de vânzare în Yemen, este important să vorbiți cu experți și să acordați atenție.

Sana'a, capitala sa, a experimentat în ultimii ani un program masiv de modernizare a infrastructurii în care drumurile au fost extinse și rețelele de servicii publice au fost modernizate. Cu toate acestea, actuala structură urbană a orașului Sana'a și lipsa de transparență continuă să conteste creșterea rapidă a orașului și duc la o extindere ineficientă a densității mici și la propagarea așezărilor informale. Acest fapt nu a împiedicat dezvoltatorii Golfului să investească și să cumpere proprietăți de vânzare în Yemen, care este perceput ca un teren virgin plin de oportunități de investiții nedescoperite

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 36531

DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Yemen, Sana'a, Sana'a, center

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Altele (rezidenţiale)

158 m²
Casa de vânzare în centrul orașului Sana'a, construcții excelente și zone rezidențiale centrale
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB